Incarcare freon aer conditionat sector 4

Aparatele de aer conditionat sunt printre cele mai importante echipamente electrice din casa, mai ales in sezonul de vara cand loveste canicula si cautam confortul racoritor din casa. Tocmai pentru ca ele reprezinta o investitie importanta pentru orice gospodarie, este important sa aveti in vedere ca ele necesita o revizie completa la cel putin 2 ani.

Aceasta poate include recuperare freon aer conditionat, incarcare cu freon aer conditionat, reumplere freon aer conditionat, schimbare freon aer conditionat, verificare freon aer conditionat.

Incarcare freon aer conditionat la domiciliu sector 4

In cazul unei revizii, tehnicienii va pot confirma daca aparatul de aer conditionat are nevoie de completare freon. Acest freon sau agent frigorific este necesar atunci cand exista scurgeri accidentale, lucru care face ca aparatul sa nu mai fie atat de eficient ca in trecut. Contactati-ne pe noi pentru presiune freon aer conditionat, incarcare freon aer conditionat casa, lipsa freon aer conditionat, miros freon aer conditionat.

Uneori, freonul trebuie schimbat dupa o iarna lunga, timp in care aparatul de aer conditionat este pus pe pauza. Daca nu se face incarcarea cu freon, atunci pe timpul verii, aparatul de aer conditionat nu va mai raci incaperea suficient.

Aparatul de aer conditionat nu mai raceste cum trebuie? Comandati freon ecologic aer conditionat

Nu renuntati la aparat pentru a achizitiona unul nou, mai ales daca acesta are doar cativa ani de cand va serveste. Realitatea arata ca peste 9% din aparatele de aer conditionat pot fi aduse la starea initiala de randament, atunci cand sunt ingrijite corespunzator. Acest lucru inseamna inclusiv o atentie sporita la nivelul de freon pe care il au.

Air conditioner technician services outdoor AC unit and the Gas Generator
Air conditioner technician services outdoor AC unit and the Gas Generator

Incarcare freon aer conditionat Bucuresti pret avantajos in sector 4

Noi suntem frigotehnici cu experienta in repararea si igienizarea aparatelor de aer conditionat. Lucram in conformitate cu cele mai noi proceduri, precum si cu instrumente de precizie foarte bune care indica exact gradul de eficienta pe care il are un aparat de aer conditionat.

Atunci cand este nevoie, intervenim pentru umplere sau incarcare aer conditionat. Cand e nevoie de incarcare cu freon aer conditionat pret bun sector 4?

Specialistii, producatorii si frigotehnistii, recomanda ca operatiunile de alimentare cu freon aer conditionat, recuperare freon aer conditionat, umplere freon aer conditionat pret mic sa se efectueze o data la 2 ani. Daca nivelul de agent frigorific ajunge sa fie la un nivel prea mic in aparat, in mod automat compresorul se va incalzi prea mult si astfel riscul de defectare este mai mare.

Incarcare freon aer conditionat apartament si casa, sector 4

Compresorul este una din cele mai importante piese dintr-un aparat de aer conditionat. Daca acesta se defecteaza, inlocuirea lui sau reparatia lui inseamna de obicei costuri foarte mari. De asemenea, daca nivelul de freon din aparatul de aer conditionat scade sub nivelul recomandat, consumul de curent va creste.

Practic veti observa ca veti plati mai mult la curent si nu veti intelege de ce. De asemenea, chiar daca aparatul de aer conditionat va rula foarte mult, el nu va avea puterea sa raceasca o incapare. Veti simti ca transpirati pur si simplu intr-o camera in care aparatul de aer conditionat este pornit de ceva timp.

Incarcare freon aer conditionat Bucuresti, sector 4

Oferim servicii de calitate pentru incarcat cu freon aer conditionat, incarcare cu freon aer conditionat, inlocuire freon aer conditionat, umplere freon aer conditionat.

Daca veti avea curiozitatea sa vedeti cum este aerul pe care aparatul il emite, s-ar putea sa constatati imediat ca acesta nu mai este la fel de rece precum era la inceput. Cauza: exact aceasta lipsa de freon de care discutam mai sus.

Doriti sa aflati cat costa freon aer conditionat? Sunati-ne.

Tarife reparatii aparate de aer conditionat

Lista Preturi Reparatii Aparate Aer Conditionat
Nr.Crt.Denumirea InterventieiPret Unitar
#Incarcare freon aer conditionat250 Ron
1Inlocurire capacitor pornire compresorde la 250 ron
2Inlocuire capacitor pornire motor ventilatorde la 250 ron
3Inlocuire motor ventilator U.E.de la 450ron
4Inlocuire placa electronicade la 450 ron
5Inlocuire motor ventilator U.I.de la 400 ron
6Remediere defectiune placa electronica la U.I.de la 350 ron
7Remediere defectiune placa electronica la U.E.de la 450 ron
8Inlocurie senzor temperatura(termistor)250 ron
9Inlocuire senzor presiune350 ron
10Inlocuire fotocelula U.I.de la 250 ron
11Inlocuire transmitator inflarosu telecomanda aparat aer conditionatde la 150 ron
12Inlocuire transformator alimentare aparat aer conditionatU.I.de la 250 ron
13Inlocuire motor turbina aparat aer conditionat U.I.de la 350 ron
14Inlocuire motor baleajde la 250 ron
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Latest Photos
Latest Posts
Follow us

Related Posts