Incarcare freon aer conditionat sector 2

Despre incarcare freon aer conditionat trebuie sa stiti ca se efectueaza de obicei atunci cand exista o fisura si scurgeri din aparat. Fisurile pot sa apara pe traseele conductelor sau din cauza unui montaj necorespunzator, atunci cand nu se etanseaza foarte bine imbinarile. De asemenea, poate fi nevoie de incarcare de freon la inlocuirea compresorului sau valvei cu 4 cai.

Cel mai bun pret sector 2 Incarcare freon aer conditionat

Daca aveti nevoie de incarcare freon aer conditionat bucuresti, recuperare freon aer conditionat, reumplere freon aer conditionat, incarcare freon aer conditionat apartament, incarcare freon aer conditionat la domiciliu, ne puteti contacta, ne vom deplasa la domiciul dumneavoastra si vom verifica exact care este starea unitatii.

Inainte de a umple aparatul de aer conditionat cu freon, vom vedea nivelul de freon din aparat, cu ajutorul unor instrumente de masura noi, cu o acuratete foarte buna. In functie de rezultat, vom sti daca este nevoie de completare freon pana la limita corespunzatoare, asa incat sa va puteti bucura in continuare de randamentul pe care aparatul il ofera.

Pentru incarcare freon aer conditionat bucuresti pret bun, inlocuire freon aer conditionat, cel mai mic cost freon aer conditionat, chemati-ne pentru o interventie.

Firma de incarcat cu freon aer conditionat sector 2

Sunt clienti care ne intreaba daca ne putem ocupa sau nu de un anumit aparat. Suntem bucurosi sa va confirmam faptul ca avem experienta si expertiza in reparatii si incarcare freon, cu orice tip de aparat (indiferent de brand si model). Va recomandam sa faceti o solicitare de verificare freon aer conditionat, schimbare freon aer conditionat, presiune freon aer conditionat, incarcare freon aer conditionat casa, inainte de sezonul cald, ca sa va asigurati ca nu veti avea neplaceri cu aparatul de aer conditionat pe parcursul verii.

De ce se pierde agentul frigorific si de ce e nevoie de incarcare cu freon aer conditionat?

In cazul tuturor aparatelor de aer conditionat, exista legaturi frigorifice intre unitati, iar aceste conexiuni se realizeaza cu piulite olandeze si strangere mecanica. Odata cu trecerea timpului, aceste legaturi se pot slabi si ca atare freonul se poate pierde. In medie, s-a constatat ca pierderile ar fi de circa 20 grame pe an. Aceste pierderi nu sunt usor de observat, pentru ca in general aparatul de aer conditionat pare sa functioneze in parametri normali. Cu toate astea, compresorul din unitate se va incalzi din ce in ce mai mult in lipsa agentului frigorific. Va confruntati cu lipsa freon aer conditionat, miros freon aer conditionat? Noi putem interveni prompt.

Pentru a verifica ce cantitate de gaz exista in unitate, vom masura presiunea agentului frigorific si temperatura de lucru a instalatiei. Acest lucru se face cu instrumente speciale – manometru si termometru digital.

Servicii alimentare cu freon aer conditionat si recuperare freon aer conditionat
Daca ati observat in ultima perioada ca aparatul de aer conditionat nu mai raceste ca inainte, cel mai probabil este nevoie de umplere cu freon. Ca sa va asigurati de acest lucru, solicitati deplasarea tehnicienilor nostri care vor veni si vor verifica in detaliu care este situatia.

Aflati cat costa freon aer conditionat prentru sectorul 2. Sunati-ne

Tarife reparatii aparate de aer conditionat

Lista Preturi Reparatii  Aparate Aer Conditionat
Nr.Crt. Denumirea Interventiei Pret Unitar
# Incarcare freon aer conditionat  250 Ron
1 Inlocurire capacitor pornire compresor de la 250 ron
2 Inlocuire capacitor pornire motor ventilator de la 250 ron
3 Inlocuire motor ventilator U.E. de la 450ron
4 Inlocuire placa electronica de la 450 ron
5 Inlocuire motor ventilator U.I. de la 400 ron
6 Remediere defectiune placa electronica la U.I. de la 350 ron
7 Remediere defectiune placa electronica la U.E. de la 450 ron
8 Inlocurie senzor temperatura(termistor) 250 ron
9 Inlocuire senzor presiune 350 ron
10 Inlocuire fotocelula U.I. de la 250 ron
11 Inlocuire transmitator inflarosu telecomanda aparat aer conditionat de la 150 ron
12 Inlocuire transformator alimentare aparat aer conditionatU.I. de la 250 ron
13 Inlocuire motor turbina aparat aer conditionat U.I. de la 350 ron
14 Inlocuire motor baleaj de la 250 ron
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Latest Photos
Latest Posts
Follow us

Related Posts