Detalii despre intretinerea aparatului de aer conditionat

Instalatia de aer conditionat din locuinta dvs. este foarte importanta atat pentru confortul, cat si pentru sanatatea intregii familii. In special in timpul sezonului cald, aerul conditionat trebuie sa functioneze ireprosabil, sa fie silentions, eficient din punct de vedere energetic si sa garanteze calitatea aerului pe care il respirati in interior.

confortul tau depinde de noi

Oricand cautati un serviciu de incredere si de calitate pentru a beneficia de instalare si montaj aparate climatizare, noi va putem ajuta cu promptitudine maxima si profesionalism. Nu ne place modelul “meseriasului” roman care se pricepe la toate si, de fapt, la nimic. Suntem o echipa tanara, dar experimentata, cu preturi bune, adaptate la nevoile si bugetul clientilor nostri.

Ne-am specializat pe aceste servicii, ne-am perfectionat constant in ele si suntem la dispozitia clientilor nostri care doresc sa colaboram. Lucram in conditii de transparenta maxima, nu acceptam niciun leu peste suma convenita, nu avem pretentii ridicole si nu tragem de timp la serviciu. Suntem eficienti si responsabili si stim ca timpul fiecarui om e pretios, asa ca incercam sa fim cat mai eficienti cu putinta. Nu in ultimul rand, atunci cand terminam de executat o lucrare, lasam in urma noastra o curatenie absoluta.

Asiguram servicii complete de montaj, intretinere, igienizare si reparatie aer conditionat in Bucuresti si imprejurimi. Intervenim cu profesionalism oriunde este nevoie de noi, garantand satisfactia tuturor clientilor care apeleaza la serviciile noastre. De asemenea, putem incheia contracte de prestari servicii cu persoane fizice sau juridice, pentru orice fel de serviciu din domeniu, in acest fel oferindu-le celor interesati un pret mai bun. Cu noi, confortul termic in orice locuinta sau birou este garantat, in special in zilele caniculare de vara.

Noi suntem expertii in aer conditionat pe care ii cautati!

Repairman team installing air conditioner at client's home
Repairman team installing air conditioner at client’s home

Nu va limitati doar la a instala un aparat de aer conditionat si la a crede ca el va merge de la sine multi ani in viitor. Un astfel de sistem include consumabile, componente electronice si mecanice foarte importante. In timp, unele se vor defecta si vor necesita intretinere sau inlocuire. Toate acestea trebuie sa functioneze foarte bine impreuna, in intregul ansamblu. Ca experti in aer conditionat, noi recomandam cu tarie tuturor clientilor nostri o revizie anuala si reparatii aer conditionat.

Este extrem de important ca orice problema semnalata de dvs. la functionarea sistemului de aer conditionat sa fie tratata prompt de specialisti. De ce insistam asupra acestui aspect? Aceste aparate de aer conditionat includ un agent de racire numit freon, agent de racire care nu trebuie sa intre in contact cu organismul uman. Atunci cand este solicitat pentru o asemenea operatiune, un specialist in incarcare freon aer conditionat constata pe loc defectiunea, foloseste echipamente profesionale pentru remedierea ei si reumple instalatia de aer conditionat cu acest agent de racire.

Nu orice defectiune a aparatelor de aer conditionat necesita inlocuirea loc integrala, chiar daca acestea sunt mai vechi. Este posibil ca un aparat de aer conditionat al unei firme de renume, vechi de cativa ani, sa fie mai bun decat unul nou, produs de o firma “no name”, asa cum ne place noua sa le spunem celor de calitate indoielnica. Nu oricine poate executa reparatii aer conditionat, daca nu are cunostintele necesare si o experienta solida in domeniu. Nu in ultimul rand, e nevoie de instrumente speciale care sa il ajute pe acel profesionist sa execute reparatiile respective in conditii de siguranta absoluta.

Un aparat de aer conditionat are nevoie de revizie anuală (verificare, curatare, igienizare) pentru a functiona asa cum trebuie. Prin revizie, acesta este verificat in detaliu, astfel incat sa se preintampine defectiunile majore si sa fie garantata puritatea aerului ce ajunge in incaperi. In caz contrar, aparatul poate introduce in interior bacterii si particule ce pot afecta in special buna functionare a sistemului respirator al oamenilor.

De-a lungul timpului, experienta acumulata de noi in domeniu ne-a ajutat sa gasim solutii optime pentru fiecare caz in parte in care am avut de executat revizie anuala, reparatii aer conditionat sau montaj. In plus, oferim consultanta gratuita oricarei persoane doreste sa stie ce model de aparat trebuie sa aleaga pentru locuinta sa. Chiar daca nu veti deveni clientul nostru, ne puteti suna pentru orice intrebare legata de aer conditionat, iar noi va vom raspunde cu placere.

Reparatii aer conditionat

Air conditioner technician servicing in balcony.
Air conditioner technician servicing in balcony.

Defectiunile aparatelor de aer conditionat afecteaza eficienta acestora si provoaca si alte probleme. Pot aparea zgomote neplacute, scurgeri de apa, aerul din interiorul locuintei poate avea un miros neplacut etc. In cazul in care aparatul nu mai poate functiona corespunzator chiar si dupa reparatii, noi vom comunica acest aspect clientului pentru ca el sa poata inlocui la timp acel aparat. Noi niciodata nu vom remedia problema doar temporar, ci urmarim redarea functionalitatii totale a aparatului dvs. de aer conditionat.

Oferim servicii de reparatii aer conditionat atat pentru persoane fizice, cat si pentru firme si organizatii. Garantam repararea aparatului dvs. de aer conditionat in orice conditii, putem asigura inclusiv piese de schimb sau va oferim sfaturi privind achizitionarea celor mai bune piese si consumabile. Daca este nevoie de inlocuirea unui spliter sau compresor defect, de exemplu, avem in stoc piesele necesare si nu va fi nevoie sa pierdeti timp umbland prin magazine pentru a le cumpara.

Incarcare freon aer conditionat

cum se face incarcare freon aer conditionat
Close up of Air Conditioning Repair, repairman on the floor fixing air conditioning system

Una dintre problemele des intalnite in cazul aparatelor de aer conditionat este lipsa freonului din instalatie. Atunci cand observati ca aparatul de aer conditionat nu mai raceste aerul ca inainte, daca el functioneaza prea lent sau necorespunzator, de vina poate fi lipsa freonului din instalatie. E clar ca lichidul de racire s-a scurs din instalatie si ca pe undeva exista o problema. Va asiguram ca o incarcare freon aer conditionat nu poate fi facuta chiar de oricine.

Pe langa reincarcarea cu freon a instalatiei, noi recomandam si o revizie gernerala a acesteia, urmata de o igienizare. Pretul intregului pachet de servicii va fi astfel mai bun pentru dvs., in comparatie cu indeplinirea separata a fiecarui serviciu, cu alte ocazii. In locuinta dvs., la birou sau oriunde este nevoie, noi venim in scurt timp si remediem problemele legate de lichidul de racire, precum si multe alte defectiuni ce pot aparea la intreaga instalatie. Bineinteles, oferim garantie pentru toate serviciile prestate de noi, precum si pentru piesele inlocuite.

Revizie anuală (verificare, curatare, igienizare)

man repair air conditioner
man repair air conditioner

Daca aveti in locuinta un aparat de aer conditionat sau detineti o firma/companie cu mai multe unitati de acest tip, noi putem fi partenerii dvs. de incredere pentru servicii de revizie anuala. Aceasta include verificarea intregii instalatii, detectarea posibilelor probleme, curatarea temeinica a aparatului si a intregii instalatii (inclusiv a conductelor si a unitatii exterioare), precum si igienizarea acesteia.

Doar dupa indeplinirea regulata (in fiecare an) a tuturor acestor proceduri putem spune ca aparatul de aer conditionat functioneaza in mod corespunzator. In interiorul aparatului de aer conditionat se pot aduna multe bacterii ce gasesc acolo un mediu prielnic pentru a se dezvolta. De asemenea, in unele locuri si orificii se poate forma mucegai, iar insectele chiar se pot adaposti in interiorul lui.

Mizeria din exterior, praful si alte particule nocive pentru sanatatea oamenilor ar putea, de asemenea, se patrunda usor in locuinta dvs. daca nu sunt indepartate la timp si daca nu sunt curatate foarte bine filtrele aparatului. Comparand costul unei revizii cu cele ale remedierii unor defectiuni ulterioare (daca nu se face aceasta revizie anuala), veti vedea ca pretul reviziilor nu este deloc mare. Aceasta operatiune necesita curatarea a numeroase piese si circuite, folosirea unor solutii profesionale de dezinfectare si verificarea cu atentie a tuturor componentelor expuse cel mai mult uzurii.

Instalare si montaj aparate climatizare

instalare si motaj aer conditionat

In cazul in care v-ati hotarat sa achizitionati un aparat de aer conditionat, este preferabil sa aveti asigurat si montajul acestuia din partea celor care il comercializeaza. Daca nu beneficiati de montaj la achizitionarea lui, atunci noi va putem fi de ajutor in aceasta privinta. Putem asigura montarea oricarui tip de aparat de aer conditionat, in orice tip de locuinta, indiferent de locul in care doriti sa il pozitionam si de capacitatea aparatului.

In cazul in care doriti sa instalati sisteme de climatizare complexe, va putem oferi, de asemenea, serviciul de instalare si montaj aparate climatizare, totul insotit de garantia lucrarilor efectuate de noi. Acest serviciu include perforarea peretului cu un aparat special, astfel incat sa se poata face legatura intre unitatea interioara si cea exterioara; traseul frigorific standard, de 3 metri (prelungirea acestuia sa poate face contracost); instalarea furtunului pentru drenajul condensului (cu lungimea de 3 metri); instalarea cablului de alimentare de 2 metri; verificarea si testarea bunei functionari a intregii instalatii.

Atunci cand cautati o echipa de specialisti in instalare si montaj aparate climatizare, e bine sa va asigurati ca ei stiu ce fac, deoarece o instalare incorecta poate duce la o functionare defectuoasa a instalatiei de climatizare. De asemenea, pozitionarea aparatului de aer conditionat in incapere trebuie facuta cu precizie, tinandu-se cont de toate caracteristicile spatiului interior. Scopul este de a se asigura un flux uniform si eficient al aerului rece in camera.

Cu noi, este foarte simplu sa lucrati. E de ajuns sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau Whatsapp la numerele afisate pe site, iar noi va vom face imediat o programare, dvs. avand posibilitatea de a opta pentru o anumita zi si o anumita ora la care doriti sa se efectueze serviciul dorit. In prealabil, va com comunica pretul fix al interventiei si durata acesteia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Latest Photos
Latest Posts
Follow us

Related Posts