Curatare aer conditionat si incarcare freon

Servicii de revizie si curatare aer conditionat, combatere miros urat instalatie climatizare

Va recomandam sa faceti verificarea instalatiei de aer conditionat o data la 2 ani. Aceasta verificare presupune desfacerea si curatarea unitatilor interioara si exterioara.

De exemplu, vom verifica daca nivelul de freon este corespunzator si daca este nevoie vom putea completa freon un aparatul de aer conditionat. Cand freonul nu este suficient in unitate, aparatul nu mai da randament – va puteti intreba ce se intampla, de ce in casa este cald, aparatul nu raceste si totusi facturile la curent sunt la fel sau chiar mai mari.

Ce presupun serviciile de curatare, revizie si igienizare pentru combatere miros urat aer conditionat acasa?

curatare aer conditionat
Technician spraying chemical water onto air conditioner coil to clean and disinfect

vom curata filtrele
vom completa cu freon, daca este necesar
vom verifica presiunea agentului frigorific
vom verifica legaturile electrice
vom verifica performanta compresorului si a ventilatoarellor
vom remedia eventualele probleme sau erori
vom repara pierderile de freon ce apar din cauza etanseitatii elementelor de imbinare a conductelor
vom evalua starea consumabilelor din aparatul de aer conditionat, iar daca este nevoie si sunteti de acord, le putem inlocui pentru dumneavoastra
prin proceduri speciale si folosind aparate de masura ultra-moderne si foarte precise, vom evalua tipul de freon pe care il foloseste aparatul dumneavoastra, cantitatea de freon existenta in aparat si eventual cantitatea necesara pentru completare, astfel incat aparatul de aer conditionat sa fie la fel de eficient ca la inceput.
combatere miros neplacut aer conditionat
Dupa toate interventiile pe care le vom face la cererea dumneavoastra, vom efectua si testele corespunzatoare de functionare, pentru a va confirma ca totul este in regula. Va asiguram de toata implicarea noastra si de faptul ca ne dorim ca fiecare interventie sa fie o lucrare efectuata in mod corect, complet si eficient.

De ce sa ne contactati pentru servicii mententanta aer conditionat si eliminare miros aer conditionat?
Suntem o echipa de specialisti flexibili, seriosi, care actioneaza prompt. Va garantam ca punem pret pe calitatee serviciilor pe care le oferim si ca suntem permanent conectati cu tot ce presupun serviciile ultra-moderne de reparatii, diagnosticare, mentenanta si verificare.

Contactati-ne pentru servicii combatere aer conditionat miroase urat pentru ca:

avem experienta de multi ani in domeniul reparatiilor de unitati de aer conditionat si eliminare miros ciudat aer conditionat
totul este foarte comod. Ramaneti pe loc. Noi ne vom deplasa la domiciul dumneavoastra pentru interventie miros intepator aer conditionat. Suntem punctuali de fiecare data.
suntem profesionisti. Lucram cu echipamente si instrumente de masura profesionale (pentru diagnosticare nivel freon si completare freon, pentru reparatii, curatare temeinica). De asemenea, folosim consumabile de cea mai buna calitate si cu o foarte buna eficienta.
avem preturi rezonabile. Oferim cele mai bune preturi pentru interventii aer conditionat si eliminare miros urat din aerul conditionat, cu o calitate exceptionala a lucrarilor.
lucram prompt pentru combatere miros urat la aer conditionat. Pentru ca suntem in acest domeniu de ani buni si cunoastem foarte bine problemele frecvente, precum si cele mai eficiente solutii, va garantam ca ne vom misca rapid, astfel incat sa va bucurati din nou de o calitate buna a aparatului de aer conditionat.
Doriti sa venim sa verificam de ce miroase urat aerul conditionat?
Sunati-ne acum.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Latest Photos
Latest Posts
Follow us

Related Posts