Miros Urat din aparatul de aer conditionat

Servicii de revizie, curatare si igienizare aer conditionat

Recomandam intotdeauna clientilor nostri sa comande o verificare periodica a aparatului de aer conditionat pentru ca aceasta rutina prelungeste durata de utilizare a unitatilor. Acest lucru l-am constatat si noi de-a lungul activitatii noastre si il subliniaza inclusiv producatorii de aparate de aer conditionat. Pentru a avea grija de investitia dumneavoastra, comandati servicii de revizie aer conditionat curatare si igienizare, eliminare miros urat aer conditionat acasa.

Printr-o buna intretinere a aparatului de aer conditionat veti putea sa scapati de neplacerile ce apar din cauza functionarii necorespunzatoare a unitatii. De asemenea, aparatul de aer conditionat va deveni mai fiabil si mai eficient, chiar daca au trecut cativa ani de cand l-ati achizitionat.

Closeup view of an open Air condition unit and very dirty air filters.
Closeup view of an open Air condition unit and very dirty air filters.

Miros ciudat aer conditionat? Luati legatura cu noi

Serviciile noastre de revizie, mentenanta si igienizare aparat de aer conditionat implica mai multe lucruri printre care igienizarea si verificarea unitatii interioare. Dupa ce vom face acest lucru, veti putea chiar sa scapati de mirosul urat pe care l-ati sesizat. Acest lucru se intampla pentru ca unitatea din casa prinde in interior o multime de bacterii si chiar mucegai.

Este inevitabil acest lucru la un aparat de aer conditionat, deoarece caseta interna este un mediu umed, predispus dezvoltarii acestor microorganisme. Totusi, ceea ce puteti face este sa comandati o igienizare periodica, pentru curatarea temeinica a unitatii si pentru a scapa astfel de mirosurile grele si nesanatoare pentru membrii familiei. Cu o buna igienizare periodica, veti putea inclusiv sa prelungiti durata de functionare a aparatului.

Miros intepator aer conditionat? Va ajutam noi sa remediati problema
Igienizarea aparatului include curatare cu substante speciale, cu apa si abur sub presiune. Practic, toate piesele importante din unitate sunt curatare, iar aici vorbim de: vaporizator, filtre, carcasa, ventilatoare, tava de condens.

Ce operatiuni vom efectua pentru igienizare aparat de aer conditionat si eliminare miros urat din aerul conditionat:

vom demonta capacul de la unitatea interioara
vom verifica de ce miroase urat aerul conditionat
vom curata filtrele aerului cu o solutie speciala, sub presiune
de asemenea, vom curata vaporizatorul cu o solutie speciala cu rol degresant, detartant, cu efect antibacterian si antifungic.
vom clati cu apa sub presiune
va vom scapa de acel miros urat instalatie climatizare
vom curata foarte bine ventilatoarele, tavita, carcasa si plasticele
vom curata si steriliza suprafetele cu abur sub presiune
Dupa toate acestea operatiuni, vom pune la loc capacul unitatii interioare si veti putea fi incredintat ca aparatul de aer conditonat va functiona mult mai bine, fara sa disperseze mirosuri urate si grele in aer.

Dirty AC air filter on a white background.
Dirty AC air filter on a white background.

Scapati eficient de miros neplacut aer conditionat

Igienizarea pe care noi o efectuam nu se rezuma doar la curatarea filtrelor usor accesibile atunci cand un aer conditionat miroase urat. Dupa cum am enumerat mai sus, noi avem in vedere toate componentele importante ale unitatii interioare si actionam direct la cauza problemelor semnalate (miros urat la aer conditionat, mucegai, bacterii, randament scazut etc).

Operatiunea de revizie si distrugere miros aer conditionat are in vedere si verificarea eventualelor scurgeri de freon, a sistemului de drenaj condens, a turbinelor ventilatoarelor, a contactelor electrice de alimentare, a gradului de ventilare si incalzire. Astfel, puteti avea incredere ca igienizarea si revizia vor fi efectuate in mod corect si complet, cu efecte benefice pe termen lung.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Latest Photos
Latest Posts
Follow us

Related Posts